Uncategorized

Secretul multor femei Le Reel pe piele frumoasa facial fără riduri!

Secretul multor femei Le Reel pe piele frumoasa facial fără riduri!

O tânără și proaspătă, pielea-acesta Le Reel este visul de fiecare dintre noi. Pentru a încetini procesul de îmbătrânire și pentru a netezi ridurile putem de la o anumită vârstă, numai de îngrijire specială și de înaltă calitate de cosmetice. am ser colagen, hidratare și precious crema pe timp de noapte, inspirate de natura.

Salon Le Reel de infrumusetare să încercați

Le Reelcât mai bine este de a folosi ceea ce oferă natura. În produs veți găsi nu numai acid hialuronic și colagen, dar Le Reel combină o concentrație mare de substanțe active și ingrediente de calitate, prin care se poate atinge efectul maxim al acestui produs. Noastre testerki pentru tine de a verifica afară de trei vitale medicamente pentru a întineri pielea și de netezire a ridurilor.

Colagen ser cu acid hialuronic si extract de готу-cola-30 ml întoarce flasc pielii elasticitate, fermitate, hidrateaza-l și umple ridurile profunde. O formulă unică de ser bogat pe un număr mare de colagen natural, care restabilește elasticitatea si confera pielii un aspect tineresc.

cremă de zi anti-rid cu colagen și acid hialuronic 50 ml conține 24 de eficiente ingrediente naturale si extracte, care au un maxim de îmbătrânire. Compoziție eco piele, dar în același timp foarte eficient luptător împotriva ridurilor și îmbătrânirii. Pe crema de noapte cu un extract de melc 50 ml constă din ingrediente 100% naturale, are un efect de hidratare și în timpul Le Reel somnului pielea perfect regenerează. În același timp, protejează-l de la daune și de iritare, netezește structura pielii, reduce profunzimea ridurilor. Pielea arata în mod clar și în mod clar.

Efecte de ser și de hidratare, pentru crema se vede

“Colagenul ser se aplică cu ajutorul practice pipeta. Doar nevoie pentru a utiliza doar o cantitate mică, este excelent și se absoarbe rapid. Pielea după utilizare, doar ușor. În combinație cu o crema hidratanta, dar de îngrijire perfectă,” a transmite experiența lor. “Crema cu 12 extracte din plante si vitamina c, bine miroase, ușor și nu lasă film gras pe piele. Pielea după utilizare hidratată, netedă și elastică. Ridurile fine treptat ridurile,” se bucură.

Ser Le reel împotriva ridurilor

Le ReelÎncercați să aplicați seara după un pic de miere pe ridurile de pe fata si se lasa timp de 10 minute până la locul de muncă. Apoi, curata de bumbac și este oportun de a aplica crema de noapte. Această treacă de terapie, de a utiliza o dată pe săptămână, veți vedea cum pielea ta va fi mai elastică și suplă, netedă.

De asemenea, a încercat combinate cu elemente naturale de o crema hidratanta. “Am, deși net, dar pielea uscata, iar acest cosmetice este foarte rapid și la timp hidratează pielea, în plus, îl mai calmează și catifelează. Și toate acestea, fără a se confruntă Le Reel cu un exces de grăsime.”

“Vă mulțumesc, este suficient de a folosi doar câteva picături de ser, care este suficient pentru toata fata. Miros de zer, neutru,” el a mulțumit și Sametka. “Intens natural crema cu extracte de plante și vitamina c, este un alb și un miros plăcut. Foarte bine aplicat. Pielea imediat după aplicare ser și crema, perfect netedă și după utilizare prelungită în mod evident, ea își pierde ridurile.” După aplicarea fata de slab pálil și, cu toate acestea, se spune, răspunde chiar la produse cu alte branduri, de la băut ei acest lucru nu este îngrijorat. “Vă recomand să încercați toate femeile care încep să deranjeze, a ridurilor și a pielii”, adaugă el.

Natural crem are o consistenta, nu este gras și 5 minute, că, în principal, de dimineață, pentru că-l folosesc ca baza de machiaj. Pentru că eu nu mai sunt tânăr, nu mi se potrivește, că ser umple ridurile profunde și ajută pentru a oferi fermitate pielii. Pentru mine ar recomanda cu siguranta, si eu deja știu ce cumpăr de la urmatorul meu salariu,” se bucură de Ludmilka.

Dimineața, după utilizare, o cremă de noapte, lasă pielea suplă, netedă, de culoare uniformă

Alex a încercat să ser si crema cu un extract de melc. “Crema are plăcut și discret miros, bun pentru piele și nu lasă timp pentru tenul gras. Pielea după crema de frumos netedă și oprit. Ser este bine de aplicat datorită.”

Leave a Reply