Uncategorized

Experții sfătui cu privire la ceea ce ar trebui să acorde o atenție la timpul pierderii in greutate

Experții sfătui cu privire la ceea ce ar trebui să acorde o atenție la timpul pierderii in greutate

Dacă doriți pentru a reduce cantitatea de zahăr rafinat, nevoie pentru a începe a citi etichetele. Chiar și produsele care raporta ca sănătoase, pot conține cantități mari de zahăr.

Concluzie: consumul Excesiv de zahar poate fi cauza principală de acumulare nitrobřišního de grăsime, în special băuturi dulci – băuturi răcoritoare și sucuri de fructe. Mănâncă mai multe proteine – acest lucru poate fi cel mai bine într-o strategie pe termen lung, pentru a reduce nitrobřišního de grăsime Proteina este cel

Mai important macro, dacă este vorba despre pierderea în greutate.

Mai important macro, dacă este vorba despre pierderea în greutateDovedit că reduce gusturi diferite la ceva până la 60%, accelerează metabolismul și ajută pentru a mânca pe zi, înainte de 441 de calorii mai puțin. În cazul în care pierderea in greutate este obiectivul dvs., este adăugarea de proteine în dieta ta este, probabil, una dintre cele mai eficiente schimbări pe care le puteți face.

Acest lucru nu va ajuta doar pentru a reduce greutatea, dar, de asemenea, poate ajuta pentru a menține greutatea optimă și pentru a evita efectul de yo-yo efect. S-a demonstrat că proteinele sunt deosebit de eficiente pentru pierderea nitrobřišního de grăsime.

Un studiu a constatat că numărul și calitatea consumului de proteine a fost invers proporțională cu grăsime în cavitatea abdominală. Acest lucru înseamnă că oamenii care au mâncat mai mult și mai mult proteine de inalta calitate, mult mai puțin nitrobřišního de grăsime.

Alte studii, efectuate în Danemarca, au arătat că aportul de proteine, în special proteine de origine animală, a fost asociat cu mult mai mic risc nitrobřišního de grăsime. Aceste studii au arătat de asemenea că glucide rafinate și uleiuri vegetale au fost asociate cu creșterea numărului de nitrobřišníhu de grăsime, dar, de asemenea fructe și legume a fost asociat cu un număr mai mic.

În multe dintre aceste studii care să demonstreze eficiența de proteine, g aportul de proteine, 25-30% din necesarul zilnic de energie de venit. Aceasta este ceea ce noi ar trebui să se concentreze. Așa că încercați pentru a crește consumul de ouă, pește, fructe de mare, carne, carne de pasăre și produse lactate. Acestea sunt cele mai bune surse de proteine in dieta ta.

Dacă vă confruntați cu o lipsă de proteine în dieta dumneavoastră

Dacă vă confruntați cu o lipsă de proteine în dieta dumneavoastrăsau, de exemplu, vegetarienii, suplimente nutritive de calitate des intalnita de proteine (de exemplu, proteine) utile și la îndemână opțiune, cum de a crește veniturile totale de proteine. Puteți încerca, de exemplu, Nutrilite ™ Protein Powder sau Nutrilite proteine baruri.

Elimina carbohidratii simpli (zaharuri) din dieta ta Limitarea zaharurilor este un mod foarte eficient de a reduce de grăsime. Este clar din mai multe studii. Când oamenii limită de glucide, scade pofta de mancare si pierde in greutate.

Mai mult de 20 de studii controlate, randomizate au arătat că dieta saraca in carbohidrati duce la o dublă la trei ori pentru scădere în greutate decât dietele low-grasimi. Există, de asemenea, studii care compară low-carbohidrati si diete scăzut de grăsime, care arată că dietele low-carbohidrati exact se concentreze pe reducerea de grăsime în abdomen și în jurul organelor și ficat.

Linia de fund: Studiile au arătat că dietele low-carbohidrati sunt deosebit de eficient în pierderea de grăsime în zona abdominală, în jurul organelor și în ficat.

Mananca alimente bogate in fibre, în special fibre solubile.

Fibra este greu de digerat parte din plante. Este de multe ori a susținut că este mai mare aportul de fibre poate ajuta cu pierderea in greutate. Este adevărat, dar este important să păstrați în minte că nu toate tipurile de fibre sunt egale.

E cea mai mare parte de fibre solubile, care pot avea efecte asupra greutății greutatea ta. Fibrele solubile se leaga de apă și creează o grosime de gel in intestine. Acest gel poate în mod dramatic încetini trecerea de la dieta stomac și intestinul subțire, reducând absorbția anumitor nutrienți, iar rezultatul este un sentiment prelungit de satietate si reduce pofta de mancare.

Leave a Reply