Uncategorized

Care sunt factorii care determină obezitatea dumneavoastră?

Care sunt factorii care determină obezitatea dumneavoastră?

Inaltime, greutate, excesul de greutate nu ar trebui să reprezinte un pericol pentru sănătate. Există o mulțime de persoane supraponderale, care au o stare bună de sănătate.

Și invers, mulți oameni normală de greutate și IMC normal, are probleme metabolice asociate cu obezitatea. Oamenii care au ascuns obezitatea sau rău numit obezitate. Determinant este procentul de grăsime în organism, și în special numărul de nitrobřišního – visceral.

Acest lucru se datorează faptului că grăsimea de fapt

Acest lucru se datorează faptului că grăsimea de faptnu este atât de mari probleme de sănătate, într-o anumită măsură, acest lucru este deja o problemă de frumusețe. Este de grăsime în cavitatea abdominală – nitrobřišní, grasime viscerala – este cea care provoacă cele mai mari probleme.

Dacă aveți un exces de grăsime în zona taliei, va trebui să ia unele măsuri pe care le puteți șterge, și chiar dacă aveți excesul de greutate.

Nitrobřišní de grăsime poate fi măsurat de aparatul In body, de obicei, estimat prin măsurarea circumferinței taliei. European în conformitate cu diabet zaharat companiei tot ce mai mare de 94 cm la barbati si 80 cm la femei абдоминального de obezitate. Unele companii au criterii, moale și raport de stomac, obezitate, ca și tot ce mai mare de 102 cm la bărbați și 88 cm la femei.

Există mai multe strategii dovedite, pentru care a fost dovedit pentru a ajuta la reducerea nitrobřišní de grăsime și de a ajuta pentru a îmbunătăți starea de sănătate.

Iată 7 metode (legale dovezi), cum sa scap de nitrobřišního de grăsime. http://niceform.info/eco-slim-cel-mai-bun-lucru-pe-care-il-putem-face-pentru-viata-activa-a-corpului-nostru/

Nu există glucide simple și pentru a evita zahăr slazeným de produse, cum ar fi ciuma.

Studiile arată că sfecla de zahăr are în mod clar dăunătoare pentru sănătatea metabolic.

Zaharoză (zahăr din sfeclă de zahăr) cu mijlocul de glucoză și jumătate din fructoză. Fructoza poate fi metabolizat numai în ficat. Cand mananci o mulțime de zahăr rafinat, ficatul va fi inundat cu fruktózou și forțat să-l transforme în grăsime.

Numeroase studii au arătat că excesul de zahăr poate duce la creșterea

Numeroase studii au arătat că excesul de zahăr poate duce la creștereaacumularea de grăsime în cavitatea abdominală.

Unii autori susțin că acest lucru este mecanismul de bază efectelor nocive ale zahărului asupra sănătății – crește cantitatea de nitrobřišního de grăsime și grăsime în ficat, ceea ce duce la rezistența la insulină și o serie de probleme metabolice.

Studiile arată că îndulcit cu zahăr băuturi asociate cu 60% riscul crescut de obezitate la copii – riscul crește cu fiecare zi cu portii.

Vă rugăm să faceți o soluție pentru a minimiza cantitatea de zahăr în dieta dumneavoastră și să ia în considerare excluderea totală a băuturilor dulci. Aceasta include zahăr, băuturi dulci, sucuri, diferite bauturi sportive, precum și cafea și ceai cu zahăr.

Trebuie să se aibă în vedere faptul că nimic din cele de mai sus se aplică la întregul fruct, care bine – are o cantitate suficientă de fibre, care reduce impactul negativ al fructoză. Cantitatea de fructoză, care se obține din fructe, este nesemnificativă în comparație cu ceea ce puteți obține de la o dieta bogata in zaharuri rafinate.

Leave a Reply